Barcelona ajándékbolt, barcás mezek

Karácsonyi ajándék focirajongóknak

Biztosan nem túlzok, ha azt állítom, hogy nekünk, nőknek a karácsony egy rettegve várt ünnep. A sütés, főzés, takarítás közepette az ajándékok megvásárlásával is törődünk kell.

Ráadásul sokszor olyan témában kellene megtalálni az ideális ajándékot, ami nem igazán áll közel hozzánk. Összeszedtem pár gondolatot, ami segíthet.

Mit tegyünk, ha focistának, vagy foci rajongónak kell választanunk?

Jövőre minden másképp lesz

Évről évre megfogadjuk, hogy jövőre másképp csinálunk mindent. A takarításhoz igénybe vesszük a család segítségét, a sütés-főzés gondjait pedig megosztjuk, a sarki pékségben úgyis valami isteni finom bejglit vett Jucika tavaly.

Az ajándékok megvásárlására is fel lehet előre készülni. Nagy gond így az ünnepek előtt, hogy kinek milyen lesz a legmegfelelőbb ajándék, tetszik-e neki, eléggé személyes-e. A nagypapának nem kéne megvenni a harmincadik pulcsit, és az irodában az ajándékozásra kihúzott Palikának sem azt az öngyújtó kulcstartó-toll csomagot.

Szép-szép, de rettentő személytelen. Ezt ugye érezzük mi is, nem hiába ódzkodtunk eddig is tőle! Na de mégis mit? Hölgyeim, jó hír! Csak egy kis odafigyelés, utánajárás, és biztosan nem tévedhetünk. Nagyot.

Személyre szóló ajándék férfiaknak

Élőben eddig egyetlen példányt láttam a férfiak közül, aki nem volt futballrajongó. Az összes többinek pedig nagyon szép, személyre szóló ajándékot választhatunk a számos internetes áruház egyikéből. Vegyük a kezünkbe a mobil eszközünket, kezdjük a böngészést, és könnyedén találhatunk ajándékot sportrajongóknak, sportkedvelőknek.

Még könnyebb lehet a dolgunk, ha már azt is ki tudtuk deríteni az illető úriemberről, hogy melyik futball csapatnak a rajongója. Nézzünk pár tematikus ajándékot:

Barcás cuccok

Kulcstartó Palikának? Mégis? Igen! De mennyivel másképp néz ki, hogy ha egy nagyon szép eredeti, Barca logóval ellátott kulcstartó lesz az. Tökéletes szurkolói ajándék, hiszen licenszelt, hivatalos klub-termék.

Öcsi a kollégiumban fél év alatt tönkrealudta az ágyneműjét. Már két hete égnek áll a haja a nyaggatásomtól, hogy menjünk, és válasszon valamilyet magának. Ugyanis a társak előtt csak nem alszik akármilyenben!

Egy Fc Barcelona címeres ágynemű szett, párnahuzattal és paplannal, 100% pamutból, kék, gránátvörös, sárga, piros és arany színben biztosan nem hoz szégyent a fejére. Ja, és vigyázni is fog rá! Hiszen hivatalos klub-termék!

Real Madrid ajándékok

A nagypapa Real Madridos! És már tavaly előtt szigorúan meghagyta a családban, hogy neki karácsonyra semmit! Ettől a Royal-kék, kötött, Real Madrid-os sáltól biztosan meglágyul a szíve! Ha pedig azzal a Real Madrid címeres, Jacquard sötétkék, eredeti törölközővel a vállán megy az uszodába, a haverok biztos besárgulnak!

Bayern München ajándéktárgyak

Bayern München rajongó az unoka hugi! Nahát, a mi időnkben még a lányok a csinos ruhákért, meg a fiúkért rajongtak! Mit is lehet egy kamaszlánynak ajándékozni? Ó! Gyönyörű, címeres piros, kerámia bögre a reggeli teához! Vagy inkább a csíkos legyen?

Csak így tovább! Nemsokára meg is van a család karácsonyi ajándéka! Ki is van még vissza?

Liverpool

Jajj, de cukik a fiúk ezen a Liverpool naptáron! Nemnemnem! Koncentrálj! Igaz, Sanyi, a sógor Liverpool rajongó. De való neki a naptár, amin fiúk vannak? Inkább valami autós cucc.

Nem mindig lehet tudni, hogy az autóját imádja jobban vagy a focit. Választhatok: kulcstartó, kulacs, sapka, illatosító, zászló…… Mindenesetre biztos, hogy fog mellé kapni két söröspoharat madárral. Ó, bocsánat! Liverbird mintával és Liverpool FC felirattal. A kedves bátyjával, aki nem mellesleg életem párja, tudnak meccsek alatt jót sörözni belőle.

Igaz is! Az Életem Értelme is focirajongó! És milyen remek ajándékkal fogom meglepni! Most egy kicsit, önző módon, de sajnálom, hogy nem valamelyik kedves csapatnak szurkol a jó meleg Spanyolországban. Sebaj! Nézzük csak: csapat, igeeen, időpont, helyszín, igeeen, jegyrendelés szállásfoglalással... EZ AZ!!!!

Boldog Karácsonyt!

Megosztás

Kiss Dóra

Kiss Dóra

Szerkesztő

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindent megéljük, de törekedni kell rá. A negatív élmény is élmény, amiből ihletet meríthetsz.